بهمن اعتراف!
جنگ که فقط با عراق نبود؛ شرق و غرب و شمال و جنوب، برای جلوگیری از رشد سریع نهضت بیداری اسلامی انقلاب ایران، با تمام قوا پشت سر صدام ایستاده بود. وقتی این وحشی تا دندان مسلح، افسار درید و به کویت حمله کرد، همانهایی که تا دیروز پشت سر صدام ایستاده بودند، از او حمایت میکردند، به اعترافاتی دست زدند که گویای بخشی از نبرد مردانة رزمندگان اسلام برای شکست ابهت ابرقدرتهای جهان است. برخی مستندات را که در بهمن ماه 1369 در روزنامهها و رادیوهای بیگانه ذکر شدهاند، به نقل از کتاب «ما اعتراف میکنیم» با هم میخوانیم:
منبع
: رادیو کُلنتاریخ
: 10 بهمن 1369، برابر با 30 ژانویه 1991ساعت
: 12:30«گرچه بر همه مسلّم است که صدام حسین همان متجاوز بیرحم انقلاب اسلامی در سال 1980 است که اسیر و گرفتار شده، ولی عملیات نظامی نیروهای چند ملیتی، ناگزیر باعث کشته شدن مردم غیر نظامی که اکثرشان شیعی هستند نیز میگردد.»
منبع
: رادیو امریکاتاریخ
: 12 بهمن 1369، برابر با 1 فوریه 1991ساعت
21:30«محاسبه صدام باعث جنگ هشت ساله علیه ایران شد. صدام کوشید این خونریزی را با این افسانه موهوم توجیه کند که او به خاطر ملت عرب علیه عجم میجنگد.»
منبع
: رادیو بیبیسیتاریخ
: 4 بهمن 1369، برابر با 24 ژانویه 1991ساعت
19:30«شرق صدها هواپیما و هزارها تانک به صدام داده، غرب هم تکنولوژی اسلحه شیمیایی بیولوژیک به صدام داد. خلیجیها هم دهها میلیارد دلار به صدام دادهاند، ولی چیزی به اشتباه رفت و فرانک اشتاین درست شد.»
منبع
: رادیو اسرائیل به نقل از هفته نامه «ساندی تایمز» چاپ لندنتاریخ
: 14 بهمن 1369، برابر با 3 فوریه 1991ساعت
: 19«عراق در جنگ هشت ساله علیه ایران هر بار که احساس کرد توازن قوا به نفع ایران بر هم میخورد، از سلاحهای شیمیایی علیه سربازان، پاسداران و شهروندان در جبهههای جنوبی و غربی ایران استفاده کرد.»
منبع رادیو امریکا
تاریخ
: 7 بهمن 1369، برابر با 27 ژانویه 1991ساعت
7:30«ما خود خالق این هیولا هستیم و در این زمینه مسئولیت سنگینی بر دوش داریم. اما درس گرفتن دیر، بهتر از هرگز نیاموختن است و باید بپذیریم که تقصیر از ما بوده که صدام حسین از صورت یک مستبد محلی به صورت مخرب ثبات منطقه درآمده است.»
منبع
: روزنامه «ال موندو» چاپ اسپانیاتاریخ
: 15 بهمن 1369، برابر 4 فوریه 1991«جمهوری اسلامی ایران برای رسیدن به شرایط فعلی، هشت سال مبارزه در جنگ عراق را که توسط غرب حمایت میشد، تحمل کرد و نهایتاً به پیروزی رسید. در طول جنگ عراق با ایران، غرب مانند همیشه بدترین و مهلکترین تصمیم را گرفت و بدین وسیله صدام را به یک ماشین جنون آمیز کشتار تبدیل کرد.»
منبع
: رادیو امریکاتاریخ
: 23 بهمن 1369، برابر با 12 فوریه 1991ساعت
: 20:30«هلی پیرو، روزنامهنگار و نویسندة کتاب «طولانیترین جنگ» گفته است. این عراق بود و نه ایران که از کمکهای کلان نظامی و مالی خارجی برخوردار شد و این کمکها به صدام حسین امکان داد که یک ماشین نظامی بیافریند ... هشت سال بعد زمانی که میان این دو کشور آتش بس برقرار شد، شمار نفرات نظامی عراق از یک میلیون تجاوز میکرد. به این معنا که صدام حسین توانسته بود در عرض هشت سال، نیروهای نظامیاش را چهار برابر کند و پول لازم برای این کار از سوی سعودیها و کویتیها تأمین شده بود. نه تنها از سوی آنها بلکه البته از سوی شوروی و همچنین از فرانسه، آلمان غربی، ژاپن و سرانجام از امریکا.»
منبع
: رادیو امریکاتاریخ
3 بهمن 1369، برابر با 23 ژانویه 1991ساعت
: 21«صدام با قاطعیت تمام، گروههای سیاسی شیعه چون حزب الدعوه عراق را سرکوب کرد و هزاران شیعه را به دار آویخت و صدها هزار شیعة دیگر را از خاک عراق بیرون راند»
منبع
: رادیو اسرائیلتاریخ
: 13 بهمن 1369، برابر 2 فوریه 1991ساعت
: 19«یک روزنامهنگار آلمانی به نام ادموند کوخ، فاش ساخت که عراقیها برای آزمایش کردن نوع تازهای گاز کشنده، شماری از اسیران ایرانی را که در جنگ هشت ساله به اسارت آنها درآمده بودند وارد دو اطاق مسدود ساختند و ماسکهای ضدگاز به آنها دادند و گاز تازه ساخته را وارد اطاقها کردند. اسیران ایرانی با آنکه ماسک ضدگاز بر چهره داشتند، لحظاتی بعد به وضع فجیعی فوت کردند؛ زیرا گاز جدید قادر است حتی از ماسک لاستیکی و فیلتر آن عبور کند و وارد ریههای انسان شود.»
منبع
: رادیو امریکا به نقل از روزنامه «واشنگتن پست» از قول «جورج بوش»تاریخ
5 بهمن 1369، برابر با 25 ژانویه 1991ساعت
: 20:30«وقتی که این فرد مستبد دستگیر و به چنگ عدالت سپرده شود، هیچ کس در جهان نباید برای او اشک بریزد!»
منبع رادیو امریکا به نقل از
«گرابین رایت» عضو سابق شورای امنیت ملی امریکاتاریخ
: 13 بهمن 1369 برابر با 2 فوریهساعت
: 21«در طول جنگ ایران و عراق نیز او برای آنکه از ایمنی هواپیماهای جنگندهاش مطمئن باشد، آنها را به عربستان سعودی و اردن فرستاد و پس از پایان جنگ، بدون هیچ گونه اشکالی جنگندههایش را پس گرفت.»
«به نوشته این روزنامهها مادامی که صدام به عنوان مرجع عراق باقی بماند، نباید چشمداشت صلحی را در منطقه داشت. صدام حسین باید برود. به پیشبینی این روزنامه، اگر صدام حسین از مهلکه کنونی جان سالم به در ببرد، ظرف سه یا چهار سال آینده با ارتش تازه نفسش باز تهدید نظامی علیه کویت، سوریه، اردن یا عربستان سعودی خواهد بود... به گفته یکی از این دیپلماتها، سعودی خواهان خلاصی منطقه از شرّ رژیم صدام حسین است»